Imobiliare: Vanzari terenuri

prima pagina

Adauga anunturi gratuite

Imobiliare - vanzari-terenuri.ro

Cheia

Vanzare teren in Cheia (Prahova)

Vanzari terenuri > Prahova > Cheia > Vanzare teren
Vanzare teren Cheia
Judetul Prahova


Suprafata: 764 metri patrati


Descriere:

Situata la 60 de km de Ploiesti pe DN1A Bucuresti-Brasov, statiunea montana Cheia este o adevarata oaza de liniste si de verdeata la poalele Masivului Ciucas, langa raul Teleajen.

Altitudinea de 871 m, padurile de brad si fag de pe inaltimile din jurul statiunii Cheia asigura un aer puternic ozonat, care are un aer specific de depresiune intramontana.

Aici se pot practica cele mai variate forme de turism: drumetii montane, alpinism, sporturi de iarna, excursii in imprejurimi. Este unul din punctele de plecare in excursii spre Masivul Ciucas.

Statiunea Cheia se bucura de o priveliste deosebita si de un climat cu un aer puternic ozonat propice pentru tratarea diferitelor afectiuni. Este un loc de odihna si recreere pentru persoane care sufera de astenie nervoasa, suprasolicitare fizica si intelectuala, hipertiroitism benign, rahitism, dereglari de crestere juvenila, anemii secundare, etc.

In zona se pot vizita: Manastirea Suzana, Manastirea Cheia, lacul de acumulare Maneciu; se pot face drumetii in Masivul Ciucas, plimbari cu bicicletele, ATV, off-road.

Terenul de vanzare are o pozitie foarte buna in Cheia, ultracentrala, zona fiind una perfecta pentru fructificare a turismului. In apropierea terenului se afla Complexul Ciucas, Pensiunea Bratocea si Casa Romana. Zona este foarte linistita. Fie ca va ganditi la construirea unei case de vacanta, a unei cabane, a unei pensiuni sau a unei case de locuit, locatia este extraordinara, terenul putand fi racordat la toate utilitatile (inafara de gaz, zona neavand retea de distributie de gaze).

Deschiderea terenului la strada este de 37m, latimea fiind de 21m.


Pret: 38000 euro

Contact

Vlad
Telefon: 0729984026


Data listare: 13.03.2018


+ mai vezi: Vanzari terenuri Prahova pe vanzari-inchirieri.ro

Vanzari-terenuri.ro nu este responsabil de corectitudinea informatiilor introduse de catre utilizatori

Top content: Vanzari terenuri Ilfov | Vanzari terenuri Constanta | Vanzari terenuri Galati | Vanzari terenuri Bucuresti

Privacy Policy | Termeni si conditii