Imobiliare: Vanzari terenuri

prima pagina

Adauga anunturi gratuite

Imobiliare - vanzari-terenuri.ro

Dragomiresti Vale

Vanzare teren in Dragomiresti Vale (Ilfov)

Vanzari terenuri > Ilfov > Dragomiresti Vale > Vanzare teren
Vanzare teren Dragomiresti Vale
Judetul Ilfov


Suprafata: 600 metri patrati


Descriere:

Dragomiresti Deal, Ilfov, 600 mp intravilan construibil, zona rezidentiala la 2 km fata de Centura Bucuresti si 2,5 km față de Autostrada A1 cu deschidere de 22 ml la drum de peste 6 m latime - str. Garofiței.
Dimensiuni teren: Dimensiunile terenului sunt vizibile în cadastru și există proces verbal de stabilire limite ale proprietatii de care au cunostiinta toți proprietarii vecini care erau de fața personal sau prin reprezentanți cand inginerul cadastrist a facut identificarea punctelor cale delimitează limitele proprietații. Terenul este imprejmuit pe trei laturi, iar pe a patra vecinul care urmeaza sa construiasca casa va face si gardul dintre proprietati.
Poziționare teren - Zonă rezidentială: Terenul este situat în centrul zonei rezidențiale. În jurul terenului sunt construcții noi în toate direcțiile. Este pozitionat la 1 km de Pădurea Ileana.
Nu este zonă de risc natural – Nu seaflă în zonă inundabilă, nu există riscul unor alunecări de teren – teren plan și nu este într-o arie protejată (unde exista interdictii de construire). În apropierea terenului nu există vecini care să crescă animale care pot produce miros urât sau alte neajunsuri (ex.albine).
Trafic- Str. Garofiței nu este o arteră de trafic intens, aceasta facilitând doar accesul riveranilor la proprietăți și datorită poziționării în structura căilor de acces ale localității nu va deveni nici în viitor strada intens circulată, deoarece nu face legătura directă cu viitoarele artere care vor facilita accesul în București sau pe Autostrada A1.
Utilități: Terenul este prins în P.U.G.-ul localității în intravilan zona construcții. Primăria are investitii în infrastructură în desfășurare. La marginea terenului, pe Str. Garofiței, este canalizare, apă potabilă, energie electrică, iluminat public, internet, și drum pregătit pentru asfaltare. Strada Garofiței are pe jumatate din lungimea ei gaze și asfalt (deoarece pe această jumătate existau mai multe imobile construite în momentul aprobării lucrărilor de investiții la nivelul consiliului local) urmînd ca pe cealaltă jumătate – cea care trece si prin fața terenului - asfaltarea să se finalizeze după racordarea la gaze și canalizare pluvială – lucrări de infrastructură aflate în diferite stadii de desfășurare. Nu există costuri suplimentare pentru racordarea la utilități ca în cazul unei parcele cu deschidere la drum de servitute.
Prima pânză freatică este la 10 -15 m iar următoarea la aproximativ 30 de metri.
Puncte cardinale - Terenul are deschiderea la stradă pe latura de EST și spatele pe latura de VEST. Acest lucru permite pozitionarea avantajoasă a unei viitoate construcții cu latura lungă a casei și ferestrele pe latura de SUD – ceea ce asigură iluminatul natural și căldura necesară și terasa pe latura de VEST de unde se vede asfințitul soarelui peste Pădura Ileana.
Localitatea Dragomirești Deal este traversată de apeductele care alimentează Bucureștiul cu apă potabilă și o magistrală de gaze. Poziția terenului a fost verificată la APA NOVA ȘI TRANSGAZ și nu se află în imediata apropiere față de zona de siguranță a acestor magistrale de utilități care ar impune restricții la construire.
Acte
Toate actele sunt disponibile pentru vânzare imediată. Proprietatea nu este grevată de sarcini. Există și istoricul actelor proprietății și documentatie cadastrala în copie de la teren vecin care urmează sa inceapă constructia pentru a verifica orice date de interes.
Preț - 28. 200 € 47€/ mp Negociabil – direct proprietar fara comisioane.


Pret: 28200 Euro

Contact

Otobicu Mihail
Telefon: 0722329297


Data listare: 18.03.2015


+ mai vezi: Vanzari terenuri Ilfov pe vanzari-inchirieri.ro

Vanzari-terenuri.ro nu este responsabil de corectitudinea informatiilor introduse de catre utilizatori

Top content: Vanzari terenuri Ilfov | Vanzari terenuri Constanta | Vanzari terenuri Galati | Vanzari terenuri Bucuresti

Privacy Policy | Termeni si conditii